Tietoa meistä

Sputnik Fysio on Lappeenrantaan ja Imatralle 1.1.2020 perustettu fysioterapian hoitolaitos. Tarjoamme monipuoliset kuntoutus-, hieronta- ja valmennuspalvelut eri-ikäisille ja kuntoisille ihmisille. Meille ovat tervetulleita hoitoon kaikki kuntoutusta tai hierontaa tarvitsevat ihmiset.

Sputnik Fysio Lappeenranta ja Imatra

Erikoisalueemme on kaikenikäisten -ja kuntoisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön vaivat. Tähän kirjoon kuuluvat esimerkiksi toimistotyöntekijöiden niska-hartiaseudun oireilut, sähkömiesten olkapäävaivat sekä putkimiesten tai trukkikuskien selkäkivut. Myös leikkauksen tai kipsauksen jälkeinen kuntoutus ja sen jälkeinen nopea toimintakyvyn palautus on ydinosaamistamme. Tämän lisäksi monet ammatti- ja amatööriurheilijat hyödyntävät palveluitamme vammojen ennaltaehkäisyyn, suorituskyvyn parantamiseen sekä vamman jälkeiseen urheiluun paluuseen.

Suurimpana arvona toiminnallemme on laatu. Pyrimme palvelemaan ja auttamaan asiakasta mahdollisimman laadukkaasti häntä kuunnellen ja viimeisintä tutkimustietoa hyödyntäen. Myös tilamme Imatralla ja Lappeenrannassa ovat uudet ja laadukkaat. Tällä pyrimme siihen, että asiakkaat saisivat parhaan mahdollisen kokemuksen käynnistään.

Henkilöstömme on laadukas, paikallisista ammatinharjoittajista koostuva ryhmä. Jokainen työntekijä on motivoitunut alaa kohtaan. Näin pystymme viimeisimmän tiedon ja taidon mukaisesti palvelemaan kaikkia asiakkaitamme parhaalla tavalla. Järjestämämme sisäiset koulutukset mahdolistavat kaikkien tiedon päivittymisen ja laadun tasaisuuden.

Uutena yrityksenä pystymme myös muokkaamaan omaa toimintaamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Halutessasi voit jättää meille palautetta alla olevalla lomakkeella.

Kiinnostuitko? Jätä viesti.

Jätä meille viesti tai kysely käyttämällä alla olevaa lomaketta.