Terveystalo ostaa Sputnik Fysion liiketoiminnan
Yleinen

Terveystalo laajentaa hyvinvoinnin palveluiden tarjontaansa ostamalla 30.9.2022 päivätyllä sopimuksella Saimaan Urheilufysioterapia Oy:n. Saimaan Urheilufysioterapia on tunnettu markkinointinimeällä Sputnik Fysio.

Yhdistymisessä Saimaan Urheilufysioterapia Oy siirtyy osaksi Terveystaloa, joka on terveyspalveluiden johtava toimija niin liikevaihdoltaan kuin verkostoltaan. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia kuntoutuspalveluiden kehittämiseen. Etenkin alueen huippu-urheilijoille ja liikkujille yhdistyminen mahdollistaa saumattomat hoitoketjut ja ennaltaehkäisevän valmennuksen”, sanoo Saimaan Urheilufysioterapia Oy:n toimitusjohtaja Jussi Markkanen.

Toivotamme Saimaan Urheilufysioterapia Oy:n ammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Yhtiön palvelut täydentävät fysioterapian tarjontaamme laaja-alaisesti. Fysioterapia onkin yksi keskeinen osaamisalue Fokus Tuki- ja liikuntaelinten erikoisyksikössämme. Tavoitteenamme on jatkaa kasvuamme täydentävillä yritysostoilla ja haluamme koko Suomen kattavaan tiimiimme lisää huippuosaajia”, kertoo Teemu Paatela, Terveystalon Fokus Tuki- ja liikuntaelinten erikoisyksikön liiketoimintajohtaja.

Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että nimi tulee ensi vuoden aikana vaihtumaan ja aloitetut hoidot sekä yksilö- ja yritysasiakkuudet jatkuvat ennallaan. Koko henkilöstö ja ammatinharjoittajat jatkavat samoissa tiloissa kuten tähänkin asti.

Terveystalon yhteisön kautta Sputnik Fysion ammattilaisilla on nyt hyvä verkosto kehittää omaa osaamistaan ja tehdä yhteistyötä  moniammatillisesti terveystalon terveysalan ammattilaisten kanssa.

Kiitos kaikille asiakkaillemme! Tulevaisuudessa tavoitteenamme on palvella teitä vieläkin paremmilla resursseilla jotta asiakkaamme saavat aina mahdollisimman vaikuttavaa hoitoa.

Ajanvaraus toimii edelleen sivulla sputnikfysio.fi/ajanvaraus.