Antti Kauppila

Terve!

Olen entinen hidas ja kankea aladivarijalkapalloilija Anjalankoskelta. Valmistuin 2011 fysioterapeutiksi Saimaan ammattikorkeakoulusta ja siitä lähtien olen työskennellyt pääasiassa tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä urheilun parissa. Urheilun puolelta eniten kokemusta löytyy luonnollisesti jalkapallosta, työskentelin mm. MYPA:n fysiotiimissä kausilla 2012-14, kun vielä Veikkausliigaa Myllykoskella pelattiin. Pelasin nuorempana myös useamman vuoden jääkiekkoa. Nykyään harrastuksiini kuuluu juoksua, kuntosalia, tennistä, hiihtoa ja golfia, eli näistäkin lajeista minulle on kertynyt ammatillisesti lajiosaamista. Tällä hetkellä toimin Suomen miesten maalipallomaajoukkueen fysioterapeuttina.
Kaikki asiakkaani eivät kuitenkaan ole kilpaurheilijoita, vaan olen valmiina auttamaan Sinua myös erilaisten kiputilojen ja kuntoliikunnan haasteiden kanssa! Fysioterapian lisäksi teen myös hierontaa.
Laajimmat lisäkoulutukseni olen käynyt urheilufysioterapian puolelta, lisäksi minulla on PhysioTrainerin (Fysioterapeuteille suunnattu personal trainer-koulutus) pätevyys. Erityisen kiinnostunut ammatillisesti olen alaraajojen ja olkapäiden toiminnasta ja vaivoista. Nähdään Lappeenrannan toimipisteellä!
Antti Kauppila

Fysioterapeutti, PhysioTrainer

antti.kauppila@saimaanurheilufysioterapia.fi
+358 40 8368991

Vastuualueet / erityisosaaminen

  • Fysioterapeutti